Dupliceren Film/Video

Videoband naar DVD

Wij zetten uw videobanden op het formaat VHS, S-VHS, Video8, Hi8, VCC, Betamax, DV, U-matic en Laserdisc over op DVD. De DVD’s worden geleverd met opdruk en Amaray omslagdoos.

Aanbieding VHS naar DVD

De prijs voor het rechtstreeks hardwarematig encoderen in standaard kwaliteit per VHS band van maximaal 2 uren bedraagt Euro 29,95 incl.btw en excl. verzendkosten

Prosumer kwaliteit

Wij kunnen ook uw aangeleverde videoband softwarematig digitaal voor u overzetten. De DVD kan dan worden voorzien van een startmenu en hoofdstuktitels.
Klik hier voor prijzen.


Dupliceren DVD’s

Snel een aantal kopieën van uw DVD’s nodig?
In ons copycenter beschikken we over een dupliceerrobot die perfecte kopieën van uw aangeleverde dvd vervaardigt. Tevens is het mogelijk de disc te bedrukken en de inlays te vervaardigen.
Of u nu gaat om 1 of 500 stuks wij zorgen voor een snel en goed resultaat. Klik hier voor prijzen.


SPECIAL MEDIA PACK

MediapackWij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijf op originele manier te presenteren. Met het 'special media pack' kunt u uw videoboodschap per post versturen aan uw relaties.
Na het openen gaat de video automatisch spelen. Ideaal voor promoties, introducties, het versturen van exclusive uitnodigingen of een offerte aan nieuwe opdrachtgevers. Uw relaties zullen versteld staan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden oa. fullcolor druk en formaten.