About us

Welkom op onze website

Communicatie in beeld en geluid is een onmisbare factor in onze samenleving.
Dagelijks worden we geconfronteerd via televisie, internet en social media met een veelheid aan informatie. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Sinds 1980 ontwikkelen en vervaardigen wij een uiteenlopend reeks videoprogramma’s, wo. documentaires, bedrijfspresentaties, instructieprogramma’s, interactieve presentaties, life registraties, nieuws reportages, voor nationale- en internationale opdrachtgevers en instellingen in de overheidssector, het bedrijfsleven, de dienstverlenende sector en tv stations.

De jarenlange ervaring stelt ons in staat om effectieve en doelgerichte programma’s te ontwikkelen en produceren die uw boodschap overtuigend overbrengen op uw potentiele doelgroep.
Of het nu gaat om vertoning op tv, dvd, bluray, laptop, website, webshop, smartphone, tablet, youtube, social media of beurzen, wij zorgen voor een perfect resultaat dat beantwoordt aan de hoogste kwaliteit.

Naast het vervaardigen van complete producties en presentaties biedt ons full service pakket oa. voice-overs, vertalen, artwork, High definition 2D en 3D opnamen, industriele- en maritieme beeldregistraties op video en simultaan ook fotografie, luchtopnamen over de gehele wereld, satelliet transmissie, digitale montage en geluidsafwerking in onze modern ingerichte studio’s, mastering en dupliceren in vele formaten van het door u gewenste eindproduct.

Dankzij deze ruime kennis en ervaring bieden wij creatieve oplossingen die beantwoorden aan uw communicatiewensen en passen binnen uw budget.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Van Dongen Audiovisual is lid van een groep samenwerkende studio’s in Belgie, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Groot-Britanië, Verenigde Staten, Brazilië, Verenigde Arabische Emiraten, Australië, Indonesië en Roemenië.