Video producties

Horen, zien en overtuigen...

Geen medium overtuigt directer dan een audiovisuele presentatie. Een video-programma vertelt uw verhaal beter en indringender dan dat u dat zelf kunt doen. Moeiteloos. Non-stop als dat nodig is en in elke gewenste taal. Van Dongen Audiovisual heeft ruim 30 jaar ervaring met het produceren van dergelijke programma's.


Bedrijfsfilms op maat...

Een bedrijfsfilm is een betaalbare en originele manier om er voor te zorgen dat uw klanten onthouden wie u bent en weten waar uw bedrijf voor staat.
Met een informatieve film over uw bedrijf beschikt u over een complete bedrijfsexcursie in zakformaat. Daarmee kunt u iedereen snel en duidelijk laten kennis maken met uw bedrijf, dienst of product.
Het is bovendien niet aan plaats of tijd gebonden. Zo'n programma is het audiovisuele visitekaartje van uw bedrijf. U kunt het aan klanten laten zien op beurzen/symposia en wereldwijd via uw website en internet.
Product introductie en demonstratie...

Niet elk product laat zich meenemen naar de klant of ter plekke demonstreren, terwijl dat vaak wel belangrijk kan zijn. Steeds meer bedrijven en instellingen gebruiken daarom video presentaties bij de introductie en demonstratie van hun producten en diensten.

Een demonstratie op video past immers in elke koffer en kan dus overal ter wereld worden getoond.


Training en instructie...

Hoe vaak wordt niet steeds hetzelfde verhaal afgedraaid bij training of instructie van personeel, afnemers of toekomstige gebruikers?
Denk bijv. aan veiligheidsfilms, poortvideo’s of als audiovisuele gebruiksaanwijzing voor complexe machines en processen.

Met een instructieprogramma kunt u keer op keer moeiteloos vertellen hoe het ook alweer precies moet. Een audiovisueel programma doet dat op speelse en indringende wijze, zodat het verhaal ècht blijft hangen.

Talloze bedrijven besparen zich daarmee jaarlijks enorme bedragen op de kosten van training en opleiding.

Training op video werkt beter en sneller

interview

Bedrijfsjournaals

Steeds meer instanties en bedrijven gebruiken een bedrijfsjournaal op video om hun personeel op de hoogte te houden van nieuwe innovaties en veranderingen.
Wij leveren de faciliteiten om een videojournaal samen te stellen en te verspreiden via intranet of internet zodat uw personeel op elk moment en plaats uw eigen journaal kan bekijken. Efficiënte visuele interne communicatie versterkt de motivatie en inzet van uw medewerkers.


Personeelwerving

Zoekt u personeel dat beantwoordt aan de gewenste functie?

Dan werkt een korte video-clip, waarin de functie wordt omgeschreven en bijv. verteld door één van uw medewerkers, een kostenbesparende oplossing. Vertoon het op uw website of op social media. Dit bespaart u veel advertentiekosten in de traditionele media en maakt het selecteren van de sollicitaties minder tijdrovend.


Documentaires

Van Dongen Audiovisual vervaardigt al vele jaren documentaires voor tv stations en instellingen. Zoals een documentaire voor BBC over de Euro, voor Human Rights over de gevolgen van de enclave in Bosnië, voor NDR, ZDF en Discovery over een nieuwe vinding om olietankers veiliger te maken, een documentaire voor Min.VROM over Groepswonen voor Ouderen, over de hulp aan de Derde Wereld voor charitatieve instellingen, een jeugdfilm over hoe drinkwater wordt gemaakt etc.


Reportages

Voor nationale en internationale tv stations en persbureau’s worden onze camera-teams ingezet om in beeld en geluid verslag te doen van wat er bijv. in het Midden-oosten plaatsvindt. Via satelliet en internet wordt het materiaal naar de betreffende afnemers verzonden.
Maar ook korte reportages voor locale tv stations en bedrijven worden door ons verzorgd.Meercamera registraties

In samenwerking met onze partners verzorgen wij meer-camera registraties voor het vastleggen van uw evenement of presentatie. De toeschouwers kunnen op grote LEDschermen de happening volgen en naar wens life via internet, Ipad, smartphone etc.
Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor uw bedrijf of instantie.


Totaalpakket...

Van Dongen Audiovisual beschikt over de mensen, de middelen en de ervaring om audiovisuele-producties van topkwaliteit af te leveren.
Ook na de oplevering van een productie staan wij voor u klaar. Of het nu gaat om het naleveren van dvd kopieën, het vertalen van buitenlandse videosystemen, taalaanpassingen, het toevoegen van nieuwe items of het leveren van transmissiediensten via internet of satelliet, steeds kunt u op ons terugvallen.

Van Dongen Audiovisual 'n betrouwbare partner in av-communicatie!

Welke werkwijze hanteert Van Dongen Audiovisual